Bannerikuva, uutiskirjeet

alt=

Uutiskirjeet

Pohjois-Savon hyvinvointialueen uutiskirjeet


Hyvinvointialueen julkaisemien uutiskirjeiden tilauslomakkeen löydät täältä: uutiskirje.pshyvinvointialue.fi

Muita uutiskirjeitämme ovat:

 • Arjen ilo ja tuki

  Arjen ilo ja tuki (RRP) -uutiskirje tiedottaa projektinsa etenemisestä ja mahdollistaa osallistumisen Pohjois-Savon hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palvelukonseptin kehittämiseen. Uutiskirje ilmestyy kerran kuukaudessa. Arjen ilo ja tuki (RRP) -projekti kokoaa hyvinvointia ja terveyttä edistävää (hyte) toimintaa koskevaa tietoa digitaaliselle palvelutarjottimelle sekä kehittää ja ottaa käyttöön eri toimijoiden kanssa hyte-toimintaan ohjaamisen toimintatapoja. 

 • Koulutus
  Koulutuksen uutiskirje kokoaa ajankohtaista tietoa liittyen hyvinvointialueen henkilöstön jatkuvaan oppimiseen ja opiskelija-asioihin. Kirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.
   
 • Nepsy
  Nepsy-tiimin uutiskirje kertoo tiimin toiminnasta ja kehittämistyön etenemisestä Pohjois-Savon alueella. Nepsy-tiimi kohderyhmänä ovat 4–29-vuotiaiden kanssa työskentelevät kuntien, hyvinvointialueen, seurakuntien, järjestöjen, hankkeiden sekä yhdistysten työntekijät. Uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa. 
   
 • Perhehoidon tukiyksikkö
  Perhehoidon tukiyksikön uutiskirje on Pohjois-Savon hyvinvointialueen tukiperheille ja lastensuojelun perhehoitajille tarkoitettu uutiskirje, jossa kerrotaan ajankohtaisista uutisista ja tapahtumista. Uutiskirje ilmestyy 1–2 kuukauden välein.
   
 • OT-keskus
   
 • Pohjois-Savon HYTE
  Pohjois-Savon HYTE –viesti kokoaa tietoa, vinkkejä ja tapahtumia alueen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen toiminnasta. HYTE-viesti lähetetään joka kuukauden ensimmäinen torstai. 
   
 • Sosiaalihuollon asiakastietojärjestelmä Saga

  Saga-uutiskirjeessä kerromme sosiaalihuollon asiakastietojärjestelmä Sagan käyttöönotosta. Saga mahdollistaa, että meidän hyvinvointialueemme sosiaalipalvelujen asiakastiedot tallentuvat Kantaan ja alkavat näkyä asiakkaille OmaKannassa. Uutiskirje on suunnattu pääasiassa alan ammattilaisille.

 • Tiedepalvelukeskus
  Tiedepalvelukeskuksen uutiskirjeessä kerrotaan tutkijoille ja tutkimuksen parissa työskenteleville hyödyllisistä ja ajankohtaisista uutisista kuten muun muassa rahoitus- ja apurahahauista, webinaareista ja koulutuksista sekä tutkimuksen tukipalveluista. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.