Harjoittelun aloitus, opetus

Opetus


Pohjois-Savon hyvinvointialue on vetovoimainen ja monien mahdollisuuksien harjoittelupaikka sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille.

Ammattikorkeakoulujen sosiaali- ja terveysalan opiskelijat varaavat pääsääntöisesti harjoittelupaikat Jobiilin kautta. Toisen asteen opiskelijoiden harjoittelupaikat sovitaan yhteistyössä oppilaitosten, harjoitteluyksiköiden sekä koulutusyksikön kanssa. Savon ammattiopiston (SAKKY) opiskelijoiden harjoittelujen varaamisessa siirrytään käyttämään Tiitus-järjestelmää.

Kun harjoittelupaikka on vahvistettu, opiskelijoille lähtee automaattisesti Tervetuloa-kirje ennen harjoittelun alkua siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla varaus on tehty Jobiilissa tai Tiituksessa. Tervetuloa-kirje sisältää mm. yksikön opiskelijavastaavien yhteystiedot, joille opiskelija toimittaa lähtötasokuvaksen/cv:n/blogiosoitteen sekä mahdolliset etukäteistehtävät.

Opiskelijan opas

Opiskelijan oppaasta löydät harjoittelun aloittamista ja toteuttamista varten tarvittavan tiedon Pohjois-Savon hyvinvointialueella. Luethan sen huolella ennen harjoittelusi alkua. Opas on tarkoitettu kaikille sotepe-alan opiskelijoille.

Opiskelijamoduuliohjaus

Opiskelijatiimi tukee opiskelijoiden ammatillisen osaamisen vahvistumista ja ammatillista kasvua.

Monialainen oppimisympäristö

Pohjois-Savon hyvinvointialueella toimii gastrokirurgian ja urologian osastolla monialainen oppimisyksikkö, jossa eri alojen opiskelijat hoitavat potilaita monialaisena tiiminä yhdessä oppien.

Sosiaali-, terveys- ja pelastusalan opiskelijat, laatukysely

Palaute harjoittelusta

Toivomme sinulta palautetta harjoittelustasi sen päättyessä. Keräämme palautetta opiskelijaohjauksen laatukyselyn, Quality of Student Supervision (CLES) avulla. 

Tällä hetkellä voit antaa palautetta erityispalveluissa (KYS), Iisalmessa, Kiuruvedellä, Sonkajärvellä ja Vieremällä sekä Kuopion alueella suorittamastasi harjoittelusta.

Kyselylomakkeet:

Opetus, lisätietoja

Vuoden opiskelijaohjaaja -äänestys

Pohjois-Savon hyvinvointialueella palkitaan vuoden opiskelijaohjaaja ansiokkaasta ohjaustyöstä. Anna halutessasi äänesi sinua ohjanneelle henkilölle.

Hyödyllisiä linkkejä