Digipalvelut

Hyvinvointialueen digipalvelut


Pohjois-Savon hyvinvointialueella on käytössä toistaiseksi erilaisia kuntakohtaisia digipalveluja eli sähköisiä asiointipalveluja. Digipalveluja kehitetään ja yhtenäistetään jatkossa koko hyvinvointialueen laajuisiksi.

Digipalvelujen hakemistosta löydät hyvinvointialueella käytössä olevat sähköiset asiointipalvelut. Hae, millä asialla haluat asioida ja valitse palvelupaikka. Sinut ohjataan oikeaan palveluun, jos valitsemallasi paikkakunnalla on saatavilla digipalvelu valitsemaasi asiaan. Yhteisissä digipalveluissa palvelupaikkaa ei tarvitse valita. Osa digipalveluista vaatii vahvan tunnistautumisen, esimerkiksi pankkitunnuksilla.

Siirry Digipalvelujen hakemistoon löytääksesi oikean digipalvelun nopeasti ja helposti: Digipalvelujen hakemisto 

 

Alla lisätietoa käytössä olevista digipalveluista:

Varauksen tarkastelun, ajanvarauksen tai perumisen toiminnot vaihtelevat asiointipalveluittain. Digipalvelujen hakemistosta "Varaa, tarkasta tai peru aika"-pikalinkillä löydät palvelut, joihin ajanvarauksen voi tehdä sähköisesti

Täytettävät lomakkeet vaihtelevat asiakasryhmittäin/palvelupaikoittain. Digipalvelujen hakemistosta löydät kaikki sähköisesti täytettävät lomakkeet pikalinkillä ’Täytä lomake’

Digipalvelujen hakemistosta löydät kaikki sähköisesti täytettävät lomakkeet pikalinkillä ’Täytä lomake’.

Chat-palvelu on käytössä osassa hyvinvointialueen kuntia. Lue lisää chat-palvelusta.

Etävastaanottokäynnit ovat mahdollisia osassa hyvinvointialueen kuntia sekä erikoissairaanhoidossa. Lue lisää etävastaanotoista.

Voit jättää sähköisen yhteydenottopyynnön osaan sosiaali- ja terveyspalveluita. Lue lisää sähköisistä yhteydenottopyynnöistä.

Digitaalisten hoitopolkujen kautta saat tietoa hoidosta ja voit olla yhteydessä hoitavan yksikön kanssa.