Ptv Service Display

Perhevalmennus

Perhevalmennus on tärkeä osa odottavan perheen valmistautumista synnytykseen, vanhemmuuteen ja lapsen hoitoon. Se tarjoaa sinulle ja perheellesi tietoa ja tukea, jotta voitte aloittaa uuden elämänvaiheen mahdollisimman hyvin valmistautuneina.

Pohjois-Savon hyvinvointialueen neuvolapalvelut järjestävät yhteistyössä muiden perhekeskustoimijoiden kanssa perhevalmennuksia messumuotoisena, etätapaamisena ja ryhmävalmennuksena Joroisissa, Leppävirralla, Varkaudessa.

Messumuotoinen valmennus soveltuu eri raskauden vaiheissa oleville perheille ja näin ollen tavoittaa kerralla suuremman määrän lasta odottavia perheitä kuin ryhmävalmennus. Messumuotoisena toteutettu perhevalmennus mahdollistaa perheiden tutustumisen useisiin eri toimijoihin ja palveluihin samanaikaisesti.

Etäperhevalmennuksiin sisältyy viisi etätapaamista Teamsetäyhteydellä. Valmennuskerroille voit osallistua oman aikataulusi mukaan ja haluamassasi järjestyksessä raskausviikoistasi riippumatta.

Perhevalmennukset ovat maksuttomia eivätkä vaadi ilmoittautumista. Tilaisuuksia ei tallenneta.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Toimi näin

Osallistuminen valmennuksiin ei vaadi ilmoittautumista. Löydät verkkosivuilta osallistumislinkit Teamsetäyhteys-valmennuksiin sekä tietoa muista valmennuksista.

Kenelle ja millä ehdoin

Perhevalmennukseen ovat tervetulleita kaikki ensi- ja uudelleensynnyttäjät yksin tai yhdessä kumppanin tai tukihenkilön kanssa.

Paikkakuntavalinta

Valitse paikkakunta ja saat näkyviin yhteystiedot, sähköiset palvelut ja muut palveluun liittyvät tiedot.

Valitse paikkakunta

Ei valittuna paikkakuntaa

Etäperhevalmennus

Verkkosivulta löydät lisätietoa hyvinvointialueen etäperhevalmennuksien ajankohdista, teemoista ja liittymislinkit tapaamisiin.

Perhevalmennusmessut

Verkkosivulta löydät lisätietoa hyvinvointialueen perhevalmennusmessujen ajankohdista.