Bannerikuva, työkyvyn tuki

alt=

Ptv Service Display

Työkyvyn tuki

Työkyvyn tuki tarkoittaa kaikkia niitä palveluja ja keinoja, joilla voidaan tukea henkilön työllistymistä, kuntoutumista ja työhön paluuta. Työkyvyn tuen tarvetta voidaan selvittää elämän kaikissa vaiheissa yhdessä asiakkaan ja ammattilaisten kanssa.

Työkyvyn tuen tiimiin ohjaudut työttömien terveystarkastuksen tai verkostojen kautta. Voit myös itse ottaa suoraan yhteyttä työkykykoordinaattoriin. Tuotamme palvelua monialaisena verkostoyhteistyönä esimerkiksi Kelan, sosiaali- ja terveydenhuollon, TE-toimiston ja kunnan työllisyyspalveluiden kanssa.

Palvelun kohderyhmä on osatyökykyiset, työttömät työnhakijat tai ilman työtä olevat työ- ja opiskelijaterveydenhuollon ulkopuolella olevat henkilöt, jotka asuvat Kaavilla, Kuopiossa (pois lukien Karttula, Maaninka, Nilsiä) ja Tuusniemellä.

Työkyvyn tuen tiimiin voit ohjautua

  • jos viimeisimmästä terveystarkastuksestasi on pitkä aika
  • kun olet huolissasi terveydentilastasi
  • kun on tarvetta arvioida työkykyäsi tai kuntoutustarvettasi

Yhdessä kokoamme tarvitsemasi palvelut ja pohdimme keinoja työ- ja toimintakykysi tukemiseen ja edistämiseen.

Työkyvyn tuen tiimissä terveystarkastuksen lisäksi sinulla on mahdollisuus keskustella työkykykoordinaattorin kanssa. Tarvittaessa tilannettasi arvioi myös työkykylääkäri sekä muut sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset.

Työkyvyn tuen tiimin toimintamallia pilotoidaan vuosina 2023-2024 osana Kestävää hyvinvointia Pohjois-Savoon -hanketta. Tavoitteena laajentaa toimintamallin käyttöönottoa osaksi hyvinvointialueen palveluita.

Toimi näin

Sinut voidaan ohjata työkyvyn arvioon esimerkiksi työllisyyspalveluiden, sosiaalipalveluiden, terveydenhuollon tai kolmannen sektorin kautta. Tämä tapahtuu aina omalla suostumuksellasi.

Voit myös itse varata ajan.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelun kohderyhmänä ovat osatyökykyiset, työttömät työnhakijat tai ilman työtä olevat työ- ja opiskelijaterveydenhuollon ulkopuolella olevat henkilöt.

Toimintamallia pilotoidaan hyvinvointialueen keskisellä palvelualueella Kaavi, Kuopio (pois lukien Karttula, Nilsiä, Maaninka) Tuusniemi, osana Kestävää hyvinvointia Pohjois-Savoon -hanketta.

Maksullisuuden tiedot

Työkyvyn tuen tiimin asiakkuus on pilotoinnin ajan maksutonta. Tiimin tekemistä mahdollisista jatkopalveluohjauksista peritään asiakasmaksut hyvinvointialueen voimassa olevien asiakasmaksujen mukaisesti

Paikkakuntavalinta

Valitse paikkakunta ja saat näkyviin yhteystiedot, sähköiset palvelut ja muut palveluun liittyvät tiedot.

Valitse paikkakunta

Ei valittuna paikkakuntaa

Työkyvyn tuen tiimi

Voit ottaa yhteyttä kun haluat selvittää oman työkykysi. Palvelu on tarkoitettu Kaavilla, Kuopiossa (pl. Karttula, Maaninka, Nilsiä) ja Tuusniemellä asuville henkilöille.

Puhelin

Palveluajat

Soittoajat
  • Maanantai - Perjantai 09:00 - 15:00

Kunnat

Kaavi, Kuopio, Tuusniemi

Työkyvyn tuki logot


 


​​​​​​​
​​​​​​​