Harjoittelun aloitus, opetus

Opetus


Pohjois-Savon hyvinvointialue on vetovoimainen ja monien mahdollisuuksien harjoittelupaikka sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille.

Opiskelijan opas

Opiskelijan oppaasta löydät harjoittelun aloittamista ja toteuttamista varten tarvittavan tiedon Pohjois-Savon hyvinvointialueella. Luethan sen huolella ennen harjoittelusi alkua. Opas on tarkoitettu kaikille sotepe-alan opiskelijoille.

Harjoittelun varaus

Ammattikorkeakoulujen sosiaali- ja terveysalan opiskelijat varaavat pääsääntöisesti harjoittelupaikat Jobiilin kautta. Toisen asteen opiskelijoiden harjoittelupaikat sovitaan yhteistyössä oppilaitosten, harjoitteluyksiköiden sekä koulutusyksikön kanssa. Savon ammattiopiston (SAKKY) opiskelijoiden harjoittelujen varaamisessa siirrytään käyttämään Tiitus-järjestelmää.

Kun harjoittelupaikka on vahvistettu, opiskelijoille lähtee automaattisesti Tervetuloa-kirje ennen harjoittelun alkua siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla varaus on tehty Jobiilissa tai Tiituksessa. Tervetuloa-kirje sisältää mm. yksikön opiskelijavastaavien yhteystiedot, joille opiskelija toimittaa lähtötasokuvaksen / cv:n / blogiosoitteen sekä mahdolliset etukäteistehtävät.

Jos oppilaitoksessasi tai korkeakoulussasi ei ole käytössä sähköisiä harjoittelupaikkavarausjärjestelmiä ja tarvitset koulutukseesi liittyvän harjoittelupaikan, niin lähetä viesti osoitteella SK_koulutus@pshyvinvointialue.fi.

Kerro viestissäsi:
•    minkä alan opiskelija olet
•    milloin ja kuinka pitkä harjoittelusi olisi
•    millä toimialueella haluaisit harjoittelusi suorittaa
•    sekä mahdollisia muita lisätoiveita.

Opiskelijamoduuliohjaus

Opiskelijamoduuliohjaus on ohjausmalli, joka tukee opiskelijoiden ammatillisen osaamisen vahvistumista ja ammatillista kasvua.

Monialainen oppimisympäristö

Pohjois-Savon hyvinvointialueella toimii gastrokirurgian ja urologian osastolla monialainen oppimisyksikkö, jossa eri alojen opiskelijat hoitavat potilaita monialaisena tiiminä yhdessä oppien.

Sosiaali-, terveys- ja pelastusalan opiskelijat, laatukysely

Palaute työelämäjaksosta

Toivomme saavamme palautetta työelämäjakson päättyessä. Käytössä on kaksi laatukyselyä

1)    Hoitotyön ja kuntoutuksen opiskelijoille: Opiskelijaohjauksen laatukysely / Quality of Student Supervision for nursing and rehabilitation students (CLES) 
2)    Yliopisto-opiskelijoille ja muille aloille: Opiskelijaohjauksen laatukysely

Koulutuksen linkit ja uutiskirjeet

Hyödyllisiä linkkejä

Koulutuksen palvelualueen uutiskirjeet