Kumppanit ja liikelaitokset - banneri

Alt=

Murupolku

Kumppanit ja liikelaitokset

Kumppanit ja liikelaitokset

Tältä sivulta löydät tietoja Pohjois-Savon hyvinvointialueen kumppaneista ja liikelaitoksista.

Kumppanit ja liikelaitokset, haitari

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä Islab tarjoaa kliinisen kemian ja kliinisen mikrobiologian erikoisalojen sekä genetiikan laboratoriopalveluita.

Hallinnollisesti Islab on jaettu neljään aluelaboratorioon, joiden keskuspaikkakuntia ovat Savonlinna, Mikkeli, Joensuu ja Kuopio. Toimipaikkoja on noin 70 ympäri Itä-Suomea. Islab työllistää noin 600 työntekijää sijaisineen.

Islab on perustettu vuonna 2008. 

Lue lisää

Istekki Oy on julkisomisteinen osakeyhtiö, jossa omistajina voivat olla sen palveluja käyttävät kunnat, kuntayhtymät ja omistajien strategiset kumppanit. Yhtiö tuottaa julkiseen terveydenhuoltoon ja kuntien toimintaan liittyviä tieto- ja viestintäteknologian sekä lääketieteellisen tekniikan (ICMT) palveluja.

 Yhtiöjärjestyksen mukaan Istekki Oy:n tarkoituksena ei ole tuottaa voittoa osingonjakoa varten, vaan tarjota omistajilleen kustannustehokkaita ja kilpailukykyisiä palveluja.

Operatiivinen toiminta käynnistyi vuonna 2010, jolloin yhtiöön siirtyivät Kuopion kaupungin atk-keskuksen ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin TekPlussan toiminnot ja henkilöstö.

Istekki toimii julkisen sektorin vahvana kumppanina. Toiminnassa uudet järjestelmäkokonaisuudet ja niitä tukevat palveluratkaisut suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä asiakasorganisaatioiden tietohallintojen kanssa.

Lue lisää

Pohjois-Savon hyvinvointialueen tytäryhtiö Kiinteistö Oy Mustinlampi omistaa, hallitsee ja vuokraa kiinteistöjä tukipalveluiden käyttöön sekä tuottaa hyvinvointialueen asiakkaille ja henkilöstölle tarkoitettuja pysäköintipalveluja KYSin kampusalueella, Julkulassa ja Alavassa.

Aluekuva Kiinteistö Oy Mustinlammen rakennuksista.

Kiinteistöt

Kiinteistö Oy Mustinlampi omistaa Puijon sairaalan pyöreän pysäköintitalon ja Sädeparkin, hallinto- ja toimistorakennukset  3, 5 ja 10 sekä tukipalveluiden käytössä olevat rakennukset 11 ja 12 sekä rakennus 13:ta.

Viimeisimmät rakennushankkeet

Syksyllä 2013 valmistui Kiinteistö Oy Mustinlammen rakennuttama keittiörakennus KYSin Puijon sairaala-alueen länsireunalle. Servica Oy valmistaa rakennuksessa arviolta 3,1 miljoonaa ateriaa vuodessa mm. Puijon ja Harjulan sairaaloiden sekä muiden hoivalaitosten tarpeisiin. Rakennuksen laajuus on kaikkiaan 10 650 kerrosneliömetriä ja rakentamiskustannukset 26 miljoonaa euroa (alv 0 %). Hankkeessa rakennettiin lisäksi tunnelit Puijon sairaalasta Itä-Suomen yliopiston Canthia-rakennukseen ja Harjulan sairaalaan. Rakennusprojektin nimi oli TUKE1-vaihe.

TUKE-investointien 2. vaiheessa peruskorjattiin Puijon sairaalan keittiöltä ja logistiikalta vapautuneisiin tiloihin jakelukeskus oheistiloineen sairaalan logistiikan tarpeisiin. Rakennettuihin toimisto- ja tuotantotiloihin keskitettiin myös Istekki Oy:n toimintoja. Muutostyöalue käsitti noin 5 000 kerrosneliötä ja hankkeen kustannukset olivat noin 10 miljoonaa euroa. Tilat otettiin käyttöön keväällä 2015.

Apteekin peruskorjaus ja laajennushankkeessa Kiinteistö Oy Mustinlampi rakennutti nykyaikaiset vaatimukset täyttävät tilat sairaala-apteekille. Tilat otettiin käyttöön vuoden 2015 alussa. Muutostyö käsitti noin 5 500 kerrosneliötä, joista noin puolet on varsinaista työskentely- ja tuotantotilaa. Rakennukseen tehtiin lääkkeenvalmistukselle puhdastiloja noin 650 neliömetriä. Hankkeen rakentamiskustannukset olivat noin 11 miljoonaa euroa (alv 0 %).

Sädesairaalan läheisyyteen Kelkkailijantielle rakennettu kaksitasoinen 220-paikkainen Sädeparkki otettiin käyttöön vuoden 2015 alussa.

Yhteystiedot

Petri Pyy
toimitusjohtaja
p. 044 717 9715
etunimi.sukunimi@pshyvinvointialue.fi

Käyntiosoite
KYS Puijon sairaala, rak. 3, 4. krs

Postiosoite
Kiinteistö Oy Mustinlampi
PL 1711
70211 KUOPIO

Laskutusosoite:

Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)

Verkkolaskuosoite: 003701727340

OVT-tunnus: 003701727340

Paperilaskujen skannauksen osoite:

Kiinteistö Oy Mustinlampi (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Sakupe Oy tuottaa pesula- ja vuokratekstiilipalveluita yrityksille ja yhteisöille.  

Toimipisteet sijaitsevat Siilinjärvellä, Joensuussa ja Jyväskylässä. Sakupen palveluksessa on noin 250 henkilöä.

Lue lisää

Sansia Oy on vuonna 2011 perustettu julkisomisteinen yhtiö, joka tuottaa hankinta- ja henkilöliikenteen palveluja kymmenille julkisyhteisölle eri puolella Suomea.

Lue lisää

Servica Oy:n toimialana on tuottaa ja kehittää omistajilleen ateriapalveluja, laitos- ja välinehuollon palveluja, kiinteistö- ja logistiikkapalveluja ja muita huollon tukipalveluja. Servica vastaa myös äidinmaitokeskuksen toiminnasta.

Servicassa työskentelee noin 1 200 ammattihenkilöä. Toimipisteitä on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. 

Keittiön tuotanto perustuu uuteen Cook and Chill -tuotantotapaan (valmista ja jäähdytä), jolla ateriat voidaan valmistaa aiempaa joustavammin toimitettavaksi tilaajille haluttuun aikaan ja kuumennettuna juuri ennen ruokailua. Aterioiden keskitetystä jakelusta ja kuljettamisesta vastaa Servican logistiikkapalvelut.

Lue lisää