Yhteystiedot - bannerikuva

Alt=

Murupolku

Yhteystiedot - Tietoa meistä

Pohjois-Savon hyvinvointialueen yhteystiedot

 

Puhelinvaihde

Puhelin 017 173 311

Puhelinvaihde on avoinna arkisin klo 7-17, muulloin klo 9-16.
Kun puhelinvaihde on kiinni, puhelu ohjautuu nauhoitteeseen.

Hae palvelupaikkojamme

Puhelinluettelo

Laajemmat puhelinyhteystiedot löydät hyvinvointialueen puhelinluettelosta:

Toimipaikat ja pysäköinti

Tiedote sidosryhmille sähköpostiosoitteista Pohjois-Savon hyvinvointialueella 

Pohjois-Savon hyvinvointialue vastaa alueensa sote- ja pelastuspalveluiden tuottamisesta 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella on kuitenkin yli 12 000 työntekijää, joista osalla on sama etunimi ja sukunimi. Tästä aiheutuu se, että kaikilla käyttäjillä ei ole etunimi.sukunimi-muotoista osoitetta. Samannimisten henkilöiden osoitteet sisältävät lisäksi yksilöivän tunnisteen. 

Viestin oikealle vastaanottajalle saapumisen varmistamiseksi, pyydämme myös ulkoisia sidosryhmiämme kiinnittämään erityistä huomiota sähköpostiosoitteiden oikeellisuuteen sähköpostiasioinnissa. Yhteyshenkilösi oikean sähköpostiosoitteen voi varmistaa esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

  • Jos sinulla on käytettävissä yhteyshenkilösi puhelinnumero, voit varmistaa asian häneltä suoraan puhelimitse
  • Voit varmistaa osoitteen kirjaamon neuvonnasta puh. 044 717 4598.  

Pohjois-Savon hyvinvointialueen turvasähköposti on käytössä osoitteesta https://turvaposti.pshyvinvointialue.fi/ määritetyille vastaanottajille, esimerkiksi Pohjois-Savon hyvinvointialueen kirjaamoon.  

Pyydämme huomiomaan, että sähköpostia ei lähtökohtaisesti tule käyttää asioinnissa sosiaalihuoltoon tai terveydenhuoltoon. Asiakkuuteen ja hoitoon liittyvä asiointi tehdään palveluyksiköiden antamien ohjeiden mukaisesti pääsääntöisesti suoraan hoitavan yksikön kanssa.