Digipalvelu tiedote-banneri

Digitaalisten palvelujen hakemisto 

Digitaalisten palvelujen hakemistosta löydät hyvinvointialueella käytössä olevat digitaaliset asiointipalvelut. 
1. Hae digitaalinen palvelu hakusanalla, esimerkiksi ajanvaraus tai rokotus, tai valitse palvelu pikalinkeistä. Huomioithan, että jos sinulla on turvakielto, et voi tehdä ajanvarausta digitaalisen asioinnin kautta.
2. Valitse palvelupaikka, ja sinut ohjataan oikeaan palveluun, mikäli paikkakunnalla tarjotaan palvelua digitaalisesti. Kaikissa digitaalisissa palveluissa palvelupaikkaa ei tarvitse valita.
Tietosuojan vuoksi useimpien palvelujen käyttö edellytää sinulta vahvaa tunnistautumista. Voit kirjautua asiointikanavaan henkilökohtaisella pankkitunnuksella, mobiilivarmenteella tai sähköisellä varmennekortilla.
Hoitotarvikejakelun digitaalinen asiointi ei toistaiseksi ole käytössä.

Digipalveluhakemisto

Hyvätietää digohoitopalvelut

Hyvä tietää

Voit hoitaa useita hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä asioita digitaalisissa palveluissa helposti omalla tietokoneellasi tai mobiililaitteella. Pohjois-Savon hyvinvointialueen digitaalisten palvelujen hakemistoon on koottu yhteen alueella käytössä olevat digitaaliset palvelut. Hakemistosta löydät sekä yksittäisten kuntien omat että valtakunnalliset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut. 

Digi Kortti Testi

Digitaalisten palvelujen tarjonta

Digitaalisten palvelujen tarjonta vaihtelee paikkakunnittain. Jatkossa kehitämme digitaalisten palvelujen tarjontaa hyvinvointialueen laajuiseksi.

Digitaalisia palveluja on rajattu myös asiakasryhmäkohtaisesti. Esimerkiksi jos odotat lasta, äitiysneuvolan ajanvaraus nakyy sinulle digitaalisessa asiointipalvelussa, mikäli se on paikkakunnalla käytössä.

Sähköisen asioinnin suostumus

Digitaalisen asioinnin suostumus

Digitaalisten palvelujen käyttö edellyttää sinulta erillistä digitaalisen asioinnin suostumusta. 

Annat suostumuksen vain ensimmäisellä kirjautumiskerralla digitaalisessa asiointikanavassa. Voit perua suostumuksen milloin tahansa.

Kirjautuminen ja tunnistautuminen

Kirjautuminen ja tunnistautuminen

Tietosuojan vuoksi useimpien palvelujen käyttö edelyttää sinulta vahvaa tunnistautumista.

Kirjaudu digitaaliseen asiointikanavaan henkilökohtaisella pankkitunnuksella, mobiilivarmenteella tai sähköisellä varmennekortilla.
 

Toisen puolesta asiointi

Toisen puolesta asiointi

Toisen henkilön puolesta voit asioida osassa digitaalisia palveluita.

Puolesta-asiointi voi perustua huoltajuussuhteeseen tai puolesta-asioinnin suostumukseen.
 

Lue lisää: Toisen puolesta asiointi