Vammaispalvelujen osaamiskeskuksen palvelut

Vammaispalvelujen osaamiskeskuksen palvelut

Osaamiskeskus tuottaa hyvinvointialueen peruspalveluita tukevia, vammaiskeskuksen erityisosaamista vaativia lähetteellisiä palveluja koko hyvinvointialueen tarpeisiin. Osaamiskeskus tarjoaa moniammatillisia tutkimus- ja kuntoutusarviopalveluja sekä kuntoutuspalveluja erityistä tukea tarvitseville ja heidän verkostoilleen. Vammaispalvelujen osaamiskeskuksen lähetteellisiä palveluita ovat tutkimus- ja kuntoutusarviot, kuntoutussuunnitelmat, kuntoutusohjaus, lääkäri-, psykologi- ja sosiaalityöntekijäpalvelut, autismi-, kommunikaatio- ja neuropsykiatrinen valmennus ja ohjaus, puheterapeutin palvelut sekä seksuaalineuvonta.

Palvelut tuotetaan osaamiskeskuksessa, asiakkaan omassa arkiympäristössä tai digitaalisina etäpalveluina. Pääpaino on avopalveluissa. Asiakkaan ja hänen läheistensä arkea tuetaan viemällä erityispalveluja myös asiakkaan arkiympäristöön.

Toimi näin

Ota yhteyttä alueesi vammaispalvelukeskuksen sosiaalityöhön.

Vammaispalvelujen osaamiskeskuksen palvelut

Vammaispalvelujen osaamiskeskuksen yhteyshenkilöiden tiedot.


Kunnat:

Vesanto, Iisalmi, Leppävirta, Varkaus, Rautalampi, Vieremä, Keitele, Suonenjoki, Pielavesi, Tervo, Kaavi, Lapinlahti, Siilinjärvi, Rautavaara, Joroinen, Sonkajärvi, Kiuruvesi, Tuusniemi, Kuopio

Vammaispalvelujen osaamiskeskus, Kauppapaikka Herman, Kuopio

Vammaispalvelujen osaamiskeskus.

Osoite

Leväsentie 2, 70700 KUOPIO

Lisätiedot

Vammaispalvelujen osaamiskeskus sijaitsee kauppapaikka Hermannissa.


Kunnat:

Kuopio

Kuljetuspalveluhakemus, Koillinen alue

Lapinlahden ja Siilinjärven kuntien sekä Maaningan ja Nilsiän asukkaat hakevat kuljetustukea sähköisellä lomakkeella.

Vammaispalveluhakemus, Koillinen alue

Tällä sähköisellä hakemuksella voivat Siilinjärven ja Lapinlahden kuntien asukkaat sekä Maaningan ja Nilsiän asukkaat hakea vammaispalvelulain mukaisia etuuksia ja palveluja Pohjois-Savon hyvinvointialueelta.