Navigointivalikko

Navigointivalikko

Navigointivalikko

19.9.2023 Uutinen

Hyvinvointialuejohtaja Marko Korhonen tutustuu henkilöstön työhön – kiertue alkoi Iisalmesta

Hyvinvointialuejohtaja Marko Korhonen kiertää syksystä 2023 alkaen tutustumassa Pohjois-Savon hyvinvointialueen eri palveluyksiköiden toimintaan ja henkilöstöön. Tavoitteena on päästä näkemään ja kokemaan konkreettisesti, mitä työ eri palveluissa on, ja vaihtamaan ajatuksia henkilöstön kanssa.

−Hyvinvointialueen toiminnan ja palveluiden kirjo on laaja. Myös johdon on tärkeää päästä paikan päälle kokemaan, millaista arjen työ on, sekä kohtaamaan henkilöstöä ja asiakkaita. Haluan omalta osaltani tehdä arvokasta ja hyvää työtämme näkyväksi, Marko kertoo.

Hyvinvointialueen työyksikköjä pyydettiin kutsumaan Marko tutustumaan toimintaansa. Ehdotuksia tuli kaikkiaan 58:sta erilaisesta työyksiköstä ja palvelutoiminnasta ympäri Pohjois-Savoa.

−Olen iloinen, että sain näin monta kutsua! Kaikkiin kohteisiin en kerkeä tämän syksyn aikana, mutta jatkan kierrosta myös ensi vuonna. Kohteet tehtävineen ovat todella mielenkiintoisia, Marko iloitsee.

Kiertue alkoi tutustumisella vammaisten ja ikäihmisten palveluihin

Marko Korhonen vieraili tiistaina 19.9. Iisalmessa, jossa hän pääsi tutustumaan kehitysvammaisten päiväkeskus Purjeen ja ikääntyneiden palveluyksikön toimintaan.

−Työtä tehdään rautaisella ammattitaidolla ja lämpimällä sydämellä. Pääsin myös tutustumaan asiakastyöhön ja asiakkaisiin. Ne olivat lämminhenkisiä kohtaamisia, Marko kuvailee.

Syksyn 2023 tutustumiskohteina ovat kehitysvammaisten päiväkeskus, ikääntyneiden palveluyksikkö, sote-keskuksen vastaanottopalvelut, mielenterveys- ja päihdepalvelut, turvapalvelut, pelastustoimi ja erikoissairaanhoidon yksiköt.

Kerromme Markon kuulumisia kierrokselta sosiaalisessa mediassa, joten ota hyvinvointialueen some-kanavat seurantaan:

Syksyn 2023 tutustumiskohteet

19.9. Iisalmi
Kehitysvammaisten päiväkeskus Purje
Ikääntyneiden palvelut, neuvonta ja asiakasohjaus, pohjoinen alue

10.10. Suonenjoki
Sote-keskuksen vastaanottopalvelut sekä mielenterveys- ja päihdepalvelut, läntinen alue

16.11. Kuopio
Turvapalvelukeskus
Pelastustoimi ja turvallisuuspalvelut, Neulamäen paloasema, hälytyskeskus
Itä-Suomen pelastuslaitosten tilannekeskus ISTIKE

5.12. Kuopion yliopistollinen sairaala (KYS)
Sisätautien ja keuhkosairauksien osasto
Plastiikkakirurgian, ihotautien ja aistielinten osasto