Navigation Menu

8.3.2023 Uutinen

Suuressa vaalikeskustelussa puhutaan Pohjois-Savon hyvinvoinnista

Se olet sinä. Sinä olet päätöksentekijä. Sinä teet sen tärkeimmän teon jo äänestyskopissa. Sinä päätät. Kuvassa nainen megafonin kanssa.
 

Eduskuntavaalikevät saa vauhtia Kuopion alueen kauppakamarin ja kahdeksan alueen toimijan järjestämästä suuresta vaalikeskustelusta keskiviikkona 15. maaliskuuta.

Vaalikeskustelun Se olet sinä! -teema kannustaa vaikuttamaan äänestyskopissa tulevissa eduskuntavaaleissa varsinaisena vaalipäivänä 2. huhtikuuta ja ennakkoäänestyksessä 22.–28. maaliskuuta.

Neljän paneelin pääteemoja ovat hyvinvointi, liikenne, osaaminen ja energia. Pohjois-Savon hyvinvointialueen johtaja Marko Korhonen pitää alustuksen kello 9-10 pidettävässä paneelissa, jossa keskustellaan hyvinvoinnista.

Tilaisuus on kaikille avoin ja se järjestetään Savonia-ammattikorkeakoulun kampussydämessä Kuopiossa. Sitä voi seurata paikan päällä Savonialla tai Savon Sanomien livelähetyksenä. Tapahtumasta tehdään tallenne, joka on katsottavissa jälkikäteen Savon Sanomien verkkosivustolta.

–  Vaalikeskustelun tavoitteena on yhdessä edistää ja kehittää Pohjois-Savon menestystä. Tilaisuus haluttiin tuoda lähelle opiskelijoita, jotta heillä on mahdollisimman matala kynnys osallistua vaalikeskustelun antiin, kertoo Kuopion alueen kauppakamarin toimitusjohtaja Kaija Savolainen.

Tapahtuman järjestävät Itä-Suomen yliopisto, Kuopion alueen kauppakamari, Pohjois-Savon hyvinvointialue, Pohjois-Savon liitto, Savonia-ammattikorkeakoulu, Savon ammattiopisto, Savon Sanomat, Savon Voima ja Ylä-Savon ammattiopisto.

Tarkemmat tiedot ohjelmasta ja paneelien osallistujista