Ptv Service Display

Jalkakirurgia

Jalkakirurgian yksikössä hoidamme nilkan ja jalkaterän hitaasti tai akuutisti kehittyneitä kiputiloja. Sairauksia hoidetaan nykyaikaisin leikkausmenetelmin (mm. tähystyskirurgia) sekä hyvin suunnitellun konservatiivisen hoidon avulla, yhteistyössä fysioterapeuttien kanssa. Yleisimpiä sairauksia on mm. vaivaisenluu, latuska- tai kaarijalka, nilkan epävakaus, nivelkuluma, vamma (esim. murtuma, nyrjähdys) tai vamman jälkitila, jänneongelmat. Virheasentojen korjaamisen lisäksi, teemme mm. luudutuksia, jännekorjauksia ja tekoniveliä. Olemme mukana valtakunnallisesti kehittämässä jalkakirurgiaa mm. järjestötoiminnan ja koulutusten avulla.

Jalkakirurgian yksikkömme on valtakunnallisen lisäkoulutusohjelman koulutusyksikkö, jossa on mahdollista saada koulutus lääketieteellisten yliopistojen jalkakirurgian lisäkoulutusohjelman mukaisesti. Yksikkömme kaikki erikoislääkärit ovat jatkokouluttautuneet em. lisäkoulutusohjelman mukaisesti. Lisäksi yksikössämme tehdään laadukasta tutkimustyötä jalkakirurgian saralla. Yliopistosairaalan periaatteiden mukaisesti, toimimme opetussairaalana lääketieteen kandidaateille, sekä konsultoivana sairaalana alueen keskussairaaloille.

Toimi näin

Suurin osa potilaistamme tulee perusterveydenhuollon, työterveyshuollon tai yksityislääkärin lähetteellä. Potilaat tutkitaan jalkakirurgian poliklinikalla, leikkaukset toteutetaan Puijon sairaalan moderneissa leikkaussaleissa ja pääsääntöisesti leikkauksista pääsee kotiin samana tai seuraavana päivänä.

Ennen vastaanotolle saapumista, ota käyttöön OmaKYS–sähköinen asiointipalvelu ja täytä sähköinen esitietolomake välilehdellä Kyselyt. OmaKYS-palvelussa näet myös ajanvaraustietosi.

Maksullisuuden tiedot

Palvelusta riippuen poliklinikkamaksu tai hoitopäivämaksu.

Paikkakuntavalinta

Valitse paikkakunta ja saat näkyviin yhteystiedot, sähköiset palvelut ja muut palveluun liittyvät tiedot.

Valitse paikkakunta

Ei valittuna paikkakuntaa

OmaKYS-palvelu

OmaKYS on sähköinen asiointitapa potilaan ja KYSin välillä. OmaKYSissä näet muun muassa omat ajanvarauksesi ja voit täyttää sähköisiä kyselyitä. Palvelun käyttö on maksutonta. OmaKYSissä ei näy potilaskertomustekstejä.

OmaKYSissä voit

 • tarkastella tulevia ja lähimenneisyydessä olleita ajanvaraustietojasi KYSiin
 • täyttää hoitoon liittyviä kyselyjä
 • antaa biopankkisuostumuksen
 • siirtyä Omavointi-, Omakanta- ja Terveyskylä-palveluihin.

OmaKYSiin kirjaudutaan Suomi.fi-tunnistuspalvelun kautta. Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenteen tai varmennekortin.

Huoltajat voivat asioida OmaKYSissä alle 12-vuotiaan lapsen puolesta pois lukien esitietolomakkeiden täyttö. Puolesta asiointi perustuu suomi.fi valtuuksiin.

Kirurgian puhelinpalvelu, Kampus Pulssi

Kirurgian puhelinpalvelu Iisalmen Kampus Pulssissa.

Puhelin

Palveluajat

Soittoaika
 • Maanantai - Perjantai 08:00 - 09:00

Kunnat

Iisalmi, Joroinen, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä

Tukielinkirurgian poliklinikka

Puhelinasiointi tekonivelkirurgian, selkäkirurgian, ortopedian, traumatologian ja käsikirurgian poliklinikan ajanvarausasioissa ja leikkausjonotiedusteluissa.

Puhelin
 • Poliklinikan ajanvarausasiat
 • Leikkausjonotiedustelut, osastosihteeri
 • Leikkaushoidonsuunnittelija sairaanhoitaja, terveydentilaan liittyvät asiat

Palveluajat

Poliklinikan ajanvarausasiat
 • Maanantai - Perjantai 08:00 - 12:00
Leikkausjonotiedustelut, osastosihteeri
 • Maanantai - Perjantai 08:00 - 12:00
Leikkaushoitoon ja terveydentilaan liittyvät asiat, sairaanhoitaja
 • Maanantai - Perjantai 08:00 - 12:00

Kunnat

Iisalmi, Joroinen, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä

Kampus Pulssi, Iisalmi (Terveyskampus -alueen uudisrakennus)

Kampus Pulssi -rakennuksessa sijaitsevat päivystys, laboratorio, kuvantaminen (=röntgen), infuusioyksikkö, toimenpideyksikkö sekä kirurgian, fysiatrin ja onkologin vastaanotot.

Osoite

Riistakatu 21 74120 IISALMI

Palveluajat

 • Maanantai - Sunnuntai 06:30 - 21:00
Röntgen
 • Maanantai - Perjantai 07:00 - 16:30

Lisätiedot

Jalkakirurgian vastaanotto 2. kerroksessa.

Kunnat

Iisalmi