Navigointivalikko

24.1.2023 Uutinen

Tule mukaan KYS kuvantamiskeskuksen asiakasraatiin

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään KYSin röntgenpalveluita asiakkaan näkökulmasta. Kuopion yliopistollisen sairaalan Kuvantamiskeskuksen asiakasraati aloittaa toimintansa alkuvuodesta 2023. Asiakasraati on osallistava keskustelu- ja kehittämistyöryhmä, jonka jäsenenä sinun on mahdollista päästä aidosti vaikuttamaan toimintaamme muiden raatilaisten kanssa.

KYSin Kuvantamiskeskukseen kuuluvat Kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede, Kliininen neurofysiologia, Radiologia sekä Patologia. Asiakasraadin ensimmäinen toimintavuosi rajataan koskemaan radiologian yksikköä, johon kuuluvat muun muassa röntgen-, ultraääni-, angiografia-, tietokonetomografia- sekä magneettitutkimukset. Asiakasraatitoiminnan tavoitteena on parantaa palveluidemme viestintää, toiminnan sujuvuutta sekä selkeyttää opasteita ja ohjeita.

Asiakasraati

  • muodostuu röntgenin palveluita käyttävistä tai heidän läheisistään/omaisistaan
  • on määräaikainen, kesto radiologian osalta vuoden, mahdollisuus jatkaa seuraavalle kaudelle
  • kokoontuu neljä kertaa vuoden aikana, tapaamisaika kaksi tuntia klo 16-18
  • tapaamispaikka KYS pääsairaalan tiloissa
  • jäsenille maksetaan matkakulukorvaus julkisen kulkuneuvon mukaisesti, tapaamisissa kahvitarjoilu

Ilmoittaudu 29.1.2023 mennessä!
​​​​​​​Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen hanne.parviainen@pshyvinvointialue.fi
Hakemuksen sisältö: nimi, yhteystiedot ja lyhyt perustelu, miksi olet kiinnostunut asiakasraatitoimintaan osallistumisesta.

Lisätietoja: Apulaisosastonhoitaja, röntgenhoitaja Hanne Parviainen. Asiakasraatitoiminta toteutetaan osana YAMK-opinnäytetyötä.