Navigointivalikko

27.12.2022 Uutinen

Hyvinvointialue lähettää kirjeen jokaiseen kotiin Pohjois-Savossa

Vuoden 2023 alussa toimintansa aloittava Pohjois-Savon hyvinvointialue lähestyy alueensa asukkaita kirjeitse joulukuun lopussa. Jokaiseen kotiin jaettava asukastiedote kertoo perusasiat hyvinvointialueen palveluista ja yhteystiedoista.

Hyvinvointialueella palveluja saa samoista tutuista toimipaikoista ja tutuilta ammattilaisilta kuin ennenkin. Palvelunumerot – kuten terveysasemat, neuvolat ja sosiaalipalvelut – säilyvät ennallaan.

Uutta on koko hyvinvointialueen yhteinen Ikäkeskuksen neuvontapalvelut. Tammikuun 2. päivä alkaen Ikäkeskuksen neuvonta palvelee pohjoissavolaisia uudessa numerossa 017 273 4100. Palvelu on tarkoitettu ikäihmisille, jotka eivät ole vielä kotihoidon, asumispalvelujen tai omaishoidon tuen piirissä.

Asukaskampanjaa toteutetaan monikanavaisesti

Asukastiedote on osa laajempaa hyvinvointialueesta tiedottavaa viestintäkampanjaa.

– Kampanja näkyy muun muassa verkossa, lehdissä, radiossa ja sosiaalisessa mediassa. Sen avulla teemme pohjoissavolaisille tunnetuksi hyvinvointialuetta, joka jatkossa vastaa julkisista sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista, kertoo vs. viestintä- ja markkinointijohtaja Anne Kettunen.

Kampanjassa tehdään tutuiksi myös hyvinvointialueen uusia verkkosivuja osoitteessa www.pshyvinvointialue.fi. Sivuilta löytyvät palvelut ja yhteystiedot sekä tietoa hyvinvointialueen toiminnasta. Asukkaita pyydetään ottamaan huomioon, että verkkosivuston sisältöä vielä täydennetään.

Lue asukastiedote pdf-muodossa

Lue asukastiedote tekstimuodossa