Navigointivalikko

Navigointivalikko

Navigointivalikko

24.5.2023 Uutinen

Kutsu ja kysely: Hyvinvointialue kokoaa ruoka-avun yhteistyötä

Pohjois-Savon hyvinvointialue on ottanut tehtäväkseen hakea ruoka-aputoimintaan suunnattua valtionapua. Hankehakemus on toteutettava mahdollisimman laajalla yhteistyöllä järjestöjen, kuntien ja muiden sidosryhmien kanssa. Järjestämmekin kaksi yhteiskehittämisen pajaa jo ensi viikolla ja toivomme laajaa osanottoa halukkailta tähän kyselyyn: Kysely ruoka-aputoimijoille
Vastausaikaa on 28.5. klo 16:00 saakka. 

Hankkeen osatoimijoina voivat olla alueella toimivat oikeuskelpoiset, rekisteröidyt, yleishyödylliset ja ruoka-aputoiminnassa vakinaisesti mukana olevat yhdistykset ja säätiöt.  

Tätä varten kutsumme mahdollisia ruoka-avun osatoteuttajatahoja mukaan kahteen yhteiskehittämisen pajaan. Tilaisuudet järjestetään viikolla 22:

29.5. klo 16-18:00 Kaarisairaala, 4067A, Puijonlaaksontie 2, Kuopio
31.5. klo 13-15:00 Kaarisairaala, 4067 A, Puijonlaaksontie 2, Kuopio

Tilaisuudet ovat lähitilaisuuksia, mutta etäyhteyskin on mahdollinen. Tapaamispaikka on Kuopiossa KYS:llä Kaarisairaalan 4. kerroksessa, jonne pääsette ala-aulasta hissillä. Kaaarisairaalan sisäänmeno taasen on parkkitalon liikenneympyrän äärellä. Neljännessä kerroksessa kokoushuoneeseen johtaa lasiovet ja niitä saavun availemaan, mikäli ovat lukossa.

Ilmoittautuminen tilaisuuksiin on osana oheista kyselyä, joilla kartoitamme lähtökohtia yhteiselle hakemukselle sekä sen osatoteuttajille. Kaikkien mukaan lähtevien toivotaan vastaavan, että kokonaiskuva selkeytyy. 

Lisätietoja: 

Anne Aholainen
osallisuuskoordinaattori, projektipäällikkö
anne.aholainen1@pshyvinvointialue.fi

Strategia ja kehittäminen -toimiala
Hyte- ja osallisuus -palvelualue
Tulevaisuuden sotekeskus -hanke, osallisuus ja järjestöt
RRP Arjen Ilo ja tuki