Bannerikuva, tervetuloa töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle

alt=

Tervetuloa töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle

Tervetuloa töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Olemme iloisia, että valitsit työpaikaksesi Pohjois-Savon hyvinvointialueen. Asiakkaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon ja kohtelun eteen työskentelee hyvinvointialueella noin 12 800 eri alojen ammattilaista. 

Olet meille tärkeä voimavara ja laadukkaiden pelastustoimen, sosiaali- ja terveyspalveluiden mahdollistaja. Muodostamme vahvan yhteisön ja tuemme sinua työssäsi, sekä haluamme luoda sinulle mahdollisuuksia kehittää ammattitaitoasi päivä päivältä vahvemmaksi.

Sovi tulevan esihenkilösi kanssa tapaamispaikka, mihin tulet meille ensimmäisenä työpäivänäsi. Ota rohkeasti yhteyttä mieltäsi askarruttavissa asioissa uuteen esihenkilöösi tai tukipalveluita tuottaviin henkilöihin.

Tervetuloa meille töihin!

Lue lisää työn aloittamiseen liittyvistä käytännön asioista

Haitari, tervetuloa töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle

Palkanlaskentapalvelut meille tuottaa Monetra Pohjois-Savo Oy. Verokortti siirtyy VeroAPP-kautta. Toimita mahdollinen ay-jäsenmaksuvaltakirjasi skannattuna sähköpostitse osoitteella palkat.pshva@monetra.fi.

Toimita aiemmat muun työnantajan työtodistukset skannattuna tiedostona sähköpostitse osoitteella palsu@pshyvinvointialue.fi. Kerro sähköpostissa mihin yksikköön ja millä nimikkeellä olet tulossa työskentelemään. 

Palvelussuhdeyksikkömme tarkastaa todistukset ja Monetra laskee työkokemuslisään oikeuttavan ajan hyväksyttyjen työtodistusten perusteella. Monetrasta toimitetaan sinulle päätös työkokemuslisä laskennasta. 

Mikäli sinulla ei ole skannausmahdollisuutta kotona, voit skannata tarvittavat todistukset työpaikalla aloitettuasi työt.

Toimitathan myös viimeistään töihin saapuessasi oikeiksi todennetut tutkinto- ja koulutustodistuksesi sähköpostitse osoitteella palsu@pshyvinvointialue.fi. Esitä samalla todistukset myös esihenkilöllesi, jonka velvollisuus on tarkastaa niiden oikeellisuus ja laillisuus JulkiTerhikistä.

Jos olet opiskelija, toimita myös opinto-oikeustodistus nähtäväksi esihenkilöllesi. Opinto-oikeustodistus tulee esittää lukukausittain opiskelijana työskennellessäsi.

Palkkauksessa noudatamme SOTE-sopimuksen, Hyvinvointialojen virka- ja työehtosopimuksen eli HYVTESin ja Lääkärisopimuksen LS-säännöksiä. Hyvinvointialueemme hallinnollisessa palkkauksen periaatteet -ohjeessa myös on määritelty hyvinvointialueen tehtäväkohtaiset palkkatasot. Palkkaukselliset periaatteet -ohjeeseen pääset tutustumaan aloitettuasi työskentelyn hyvinvointialueella.

Voit kysyä palkastasi tulevalta esihenkilöltäsi, jonka yhteystiedot löydät hakuilmoituksesta. 

Työn alkaessa perehdytyksesi järjestää vastaanottava työyksikkö. Perehtymisen avulla varmistamme jokaiselle uudelle työntekijälle ammattiryhmästä riippumatta suunnitelmallisen ja yksilöllisen perehtymisen.

Perehtymisen avulla tutustut hyvinvointialueen ja työyksikkösi toimintaan ja opit tarkoituksenmukaiset työskentely- ja toimintatavat.

Lääkärit

Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Käytössämme on liukuvan työajan paikallinen sopimus. Säännöllinen työaika on pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin kello 7.45–15.24. Päivystysaika arkisin alkaa kello 15.24.

Työajanseurantaa toteutamme Nepton (ESMI) -työajanseurantajärjestelmällä. Päivystysvuorot suunnittelemme WEB-Titania -lääkäripäivystysohjelmalla.

Hoito- ja hoivahenkilöstö

Jaksotyöaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa, jonka suunnittelemme Titanialla kolmen viikon työvuorolistoilla, jolloin työaika kolmen viikon jakolla on 114 tuntai 45 minuuttia.
Jaksotyöajassa meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu lähes kaikissa yksiköissämme. Lisäksi meillä on käytössämme työaikapankki työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamista edistämään.

Toimistotyöaika on 36 tuntia15 minuuttia viikossa. Yleistyöaika 38 tuntia 15minuuttia viikossa.
Käytössämme on liukuva työaika, jossa aamuliukuma on kello 7–9 ja iltapäivän liukuma kello 14–18, toiminnan mukaisesti.

Työajanseurantaa toteutamme Nepton-työajanseurantajärjestelmällä. 

Osa toimisto- ja yleistyöajassa olevista työntekijöistä on kiinteän työajan piirissä, jolloin työaika suunnitellaan ja sitä seurataan Titanialla. Käytössä on myös työaikapankki.

Pelastajat

Pelastajien työaika perustuu poikkeuslupaan, jolloin noudatamme 42 tunnin viikkotyöaikaa, joka tasoittuu keskimäärin 52 viikon aikana. Pelastajien työaikaa seurataan STORE-järjestelmällä. 

Hyvinvointialueellamme on käytössä Iida-identiteetinhallintajärjestelmä, jonka kautta käyttöoikeudet muodostuvat, perustuen nimikkeeseen ja työyksikköön, jonne työsuhde on muodostettu.

Saat käyttäjätunnuksen ja salasanan käyttöösi ensimmäisenä työpäivänä yksikkösi tunnusoikeudelliselta henkilöltä. Varaudu esittämään virallinen henkilöllisyystodistus (passi, henkilökortti, tai ajokortti) ensimmäisenä työpäivänäsi.

Käytössämme on ESS-järjestelmä, jonka kautta voit anoa erilaisia virka- ja työvapaita sekä vuosilomia.

ESSin kautta voit ilmoittaa myös muuttuvat osoite- ja puhelinnumerotietosi sekä muut henkilökohtaiset tietosi.

Hyvinvointialueemme työterveyshuollon palvelut tuottaa Kallaveden ja Järviseudun Työterveys Oy.

Työterveyshuollon lakisääteinen ensisijainen tehtävä on työperäisten sairauksien ehkäisy. Pääpaino vastaanotoilla on ennaltaehkäisevissä työtavoissa ja työkykyä ylläpitävässä toiminnassa.

Lue lisää Kallaveden ja Järviseudun Työterveys Oy:stä.

Henkilöstöllämme on käytössään ePassi Flex, joka sisältää kulttuuri-, liikunta-, hyvinvointi- ja työmatkaetuudet. ​ePassille ladataan maksimissaan 150 euroa vuodessa työhyvinvoinnin ylläpitoon.

Lisäksi kannustamme ja tuemme henkilöstön koulutusta ja kouluttautumista erilaisin keinoin. 

Työyksikkösi esihenkilö ohjeistaa sinua toimipistekohtaisissa pukukaappi- ja työvaateasioissa sekä parkkipaikan anomisessa. 

KYSin tontilla (Puijonlaaksontie 2):

  • Saat pukukaapin avaimen infopalveluista, jotka sijaitsevat pääsairaalan T-käytävällä.
  • Työvaatteet saat työasuvarastosta itsepalveluna, joka sijaitsee pääsairaalan rakennuksessa, pukuhuoneiden 62–63 läheisyydessä. Työasuvarastoon pääset pääaulan A-portaasta kulkemalla kerrokseen 00.
  • Henkilökunnan pysäköinnistä voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta pysakointi@pshyvinvointialue.fi