Palveluntuottajalle - bannerikuva

Palveluntuottajalle

Palveluntuottajille

Palveluntuottajille


Pohjois-Savon hyvinvointialueella on käytössä sähköinen verkkopalvelu, PSOP-palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmä, johon on siirretty Pohjois-Savon hyvinvointialueen palvelusetelitoiminnot sekä ikääntyneiden palveluiden osalta pohjoisen palvelualueen asumispalveluiden ostopalvelut.

Palvelusetelituottajaksi hakeutuminen


Palvelusetelituottajaksi on mahdollisuus hakeutua jatkuvasti. Ennen hakeutumista palveluntuottajan tulee tutustua huolellisesti palvelusetelisääntökirjoihin, jotka ovat nähtävillä tällä sivulla.

Palveluntuottajaksi hakeutuminen edellyttää, että sinulla on kaikki vaadittavat lakisääteiset ja palvelukohtaiset liitteet olemassa sähköisessä muodossa. Tarvittavat liitteet voit tarkistaa palvelukohtaisista tai yleisestä sääntökirjoista, tai erillisestä liitevaatimusten luettelosta, jotka kaikki löydät alla olevan valikon kohdasta ”Ohjeita palvelusetelituottajille”.

Palveluntuottajaksi PSOP-järjestelmään hakeudutaan www.parastapalvelua.fi-sivuston kautta, josta löydät tarkempaa ohjeistusta hakeutumiselle. Parasta Palvelua -verkkopalveluun kirjautuminen tapahtuu Suomi.fi- tunnisteen kautta. Yrityksen nimenkirjoitusoikeudellisella henkilöllä on mahdollisuus tunnistautua pankkitunnuksen tai mobiilivarmenteen kautta.

Lisätietoja:

Palvelusetelin sisältöön ja asiakkaan tilanteeseen liittyvät kysymykset:
Palvelusetelin myöntäjän yhteystiedot löytyvät asiakkaan palvelusetelistä

PSOP-järjestelmään liittyvät kysymykset:
Istekki HelpDesk, puh. 017 173900 (arkisin klo 7-16)
asiakaspalvelu@istekki.fi

Projektityöntekijä Riikka Kilpeläinen
riikka.kilpelainen@pshyvinvointialue.fi
puh. 044 718 6170

Palveluntuottajan rooli PSOP-järjestelmässä (koulutukset ovat samansisältöisiä):

14.3. klo 8-10 Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

21.3. klo 16-18 Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Palveluntuottajalle, lisätiedot